Aires Celtes

Dansa Tradicional Irlandesa 

 

Som la primera escola oficial no només a Catalunya, també a Espanya i formem part de la W.I.D.A. (World Irish Dance Association).

Maria Singal (TCRG) (www.mariasdance.ru), Betlem Burcet i Júlia Díez formen l'escola el 12 d'Octubre de 2010, sent escola germana amb l'escola que maria té a Moscow on dona classes regularment tenint doncs el mateix temari. El nostre objectiu és ensenyar i fer que els nostres alumnes avancin per assolir un bon nivell, no importa la edat, i oferim l'oportunitat de fer-ho dins l'associació a través dels "Feis" europeus, encara que això és totalment voluntari.

Som una gran família... Vols formar part? Animat!!

 

 

  • s-facebook
  • s-tbird
  • s-youtube

Delorgan

Dansa Tradicional Irlandesa

 

“Delorgan”, la "Emprempta" en llengua gaèlica, és una jove companyia catalana de Dansa Irlandesa formada per ballarins i ballarines procedents d'altres disciplines artístiques, amb l'objectiu de promoure i difondre entre el públic, lúdica i artísticament, el coneixement d'aquesta fascinant forma de dansa d'arrel tradicional celta popularitzada internacionalment en nombrosos espectacles com "Riverdance" o "Lord of the Dance".Des de la seva constitució, "Delorgan" ve desenvolupant en aquest sentit, una triple tasca investigadora, formativa i artística, mitjançant la organització de diferentes activitats formatives en forma de tallers i espectacles d´arreltradicional, buscant sempre l'essència més purista del llegat cultural celta. Amb aquest objectiu, i sempre desdeuna vessant lúdica, "Delorgan" convida sempre l'audiència a afegir-se als seus espectacles de la manera més participativa possible, en el benentès, que aquest és sempre el millor camí per descobrir, participant, aquesta forma d'expressió artística tant fascinant.The Claddagh Ring Dancers

Dansa Tradicional Irlandesa

 

The Claddagh Ring Dancers (los bailarines del anillo de Claddagh) es un grupo de bailes tradicionales de irlanda de Barcelona.
Fue el primero en formarse en España, en junio de 1997, a partir de un grupo de catalanes e irlandeses aficionados a los bailes y la música irlandesa y de tradición celta, y a lo largo de estos años ha ido reuniendo a un nutrido grupo de gente de todas las edades.
Desde su fundación, The Claddagh Ring Dancers se han convertido en un punto de referencia de la danza irlandesa en Catalunya, no sólo por las muchas apariciones públicas y actuaciones que realizan, sino también por tratarse de un grupo abierto a todos aquellos que quieran bailar o aprender a bailar. Es por ello que también organizan de manera regular talleres de baile irlandés en Barcelona.

Grups de Dansa